Frequenties

Vanuit de kwantumfysica wordt steeds meer duidelijk over de werking van het universum. Een van de dingen die steeds meer helder zijn geworden is dat alles bestaat uit trillende snaren (de snaartheorie). Wij noemen dat ook wel frequenties.
Alles wat je kan zien heeft een frequentie maar alles heeft een andere frequenties. Een tafelblad trilt anders dan water of een kussen. Zo werkt dat ook met het lichaam, een maag, lever, tanden of bloedcellen trillen allemaal anders. Er is zelf een onderzoek gaande waarin men aan het bekijken is of bepaalde kankercellen kapot kunnen worden gemaakt dmv frequenties. Dit zou natuurlijk een enorme doorbraak zijn in de moderne geneeskunde.

Maar hoe werk ik met frequenties…….
Ik behandel vrij veel patiënten met andere klachten dan lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld: paniekaanvallen, insomnia, burn-out, nachtmerries en noem maar op. Veel van deze klachten worden veroorzaakt doordat het onderbewuste en bewuste brein niet goed samenwerken. Dit kan door een emotioneel of fysiek trauma, maar ook door langdurige blootstelling aan stress of stressoren.
De miscommunicatie van de bewust en onderbewust heeft dus een oorzaak. En die miscommunicatie kan in de meeste gevallen weer een samenwerking worden dmv een frequentie.

Na het testen welke frequentie voor jou het beste is, krijg je een een persoonlijk advies, dit kan zijn om tijdens het in slaap vallen, tijdens een meditatie of als je moeite hebt met concentreren tijdens het leren of lezen, de juiste frequentie aan te zetten. Dit zorgt er dan voor dat het bewuste en onderbewuste brein weer gaan samenwerken, je hersens een veilig gevoel krijgen en je optimaal kan functioneren, wat dat dan voor jou betekent.

Hoe veiliger de hersens zich voelen, hoe minder kans je hebt op klachten, pijn of andere stress gevoelens.