P-DTR voor kinderen

Kinderen 1 tot 4

Kinderen kunnen in de korte periode nadat ze geboren zijn al klachten krijgen zoals:

Niet goed kunnen kruipen of zelfs meteen staan en lopen, blijven huilen zonder reden, woedeaanvallen, niet goed kunnen afkoelen als ze boos zijn, moeite met in slaap komen, vaak wakker worden of erg in zichzelf gekeerd zijn. 

Chronischepijnbehandeling kan hierbij helpen. De behandeltechniek die ik gebruik is de enige die kan testen of het probleem zit in bijvoorbeeld primitieve reflexen en daarnaast direct behandelen. Zonder oefeningen thuis te hoeven doen!

Meestal is binnen 1 behandeling al resultaat te zien of te merken. 

– Kinderen 4 tot 12 jaar

De periode van 4 tot 12 jaar is voor kinderen essentieel voor de ontwikkeling van het kinderbrein. Als er een probleem is in het brein komt dat vaak in deze periode naar boven.

Enkele voorbeelden zijn:

Moeite met lezen, slecht handschrift, tandenknarsen, moeite met cijfers, moeilijk gedrag, grove of fijne motoriek die achterblijft. Kinderen die veel door de enkels gaan, snel boos of verdrietig zijn, niet stil kunnen zitten of snel afgeleid zijn in de klas. 

Bij chronische pijnbehandeling kunnen we echt op zoek naar waarom uw kind dat doet. Is het omdat er een probleem is vanuit de hersenen vandaan? Worden prikkels niet goed doorgegeven of is uw kind snel overprikkeld. Is er een samenwerkingsprobleem tussen beide ogen waardoor het niet lukt letters te lezen, is uw kind oververmoeid omdat het op de tenen moet lopen om mee te kunnen doen.